Hírek

AKTUÁLIS TŰZGYÚJTÁSI TILALOM TÉRKÉP

 

 

AKTUÁLIS TŰZGYÚJTÁSI TILALOM TÉRKÉP ELÉRHETŐSÉGE

 

Ide kattintva a BM OKF weboldalán megnézhető, hogy jelenleg az ország mely területére rendeltek el tűzgyújtási tilalmat!

tuzgyujtasi tilalom

 

 

KÖZÖSEN LÉPJÜNK FEL AZ ILLEGÁLIS SZEMÉTLERAKÓK ELLEN

Hulla1

 

KÖZÖSEN LÉPJÜNK FEL AZ ILLEGÁLIS SZEMÉTLERAKÓK ELLEN!

Balázs Ádám önkormányzati képviselő bejelentése nyomán a Budakörnyéki Közterület-felügyelet dolgozói és a Polgárőrség tagjai, a fenti fényképen látható illegális hulladéklerakás helyszínére vonultak ki 2020. május 6-án, a Pátyi út mellett lévő egyik erdészeti behajtóhoz.

A helyszínbejárás során a közterület-felügyelők felvették a kapcsolatot  a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Erdészetének illetékes kerületvezető erdésszel is. Ennek során megállapításra került, hogy a helyszín budakeszi városhatárától 1,3 km-re Páty felé található az erdőben. Az ismeretlen elkövetők egy erdészeti kaput emeltek ki a helyéről, úgy jutottak be gépjárművükkel a területre, majd a náluk lévő sittet  a megrongált bejárattól kb. 50 méterre oldalt szórták szét a növényzet között, a nyomok állapota alapján kb. 3-4 napja. 

 

hulla2

 

Az illegálisan elhelyezett hulladékban jellemzően bontási sitt, régi ajtók, ablakok, továbbá vélhetően az építési munkát végző munkások által elfogyasztott üdítők, ételmaradékok, néhány reklámújság volt megtalálható. Az erdészet dolgozói a megrongált kaput már megjavították, az illegálisan elhelyezett hulladékot pedig el fogják szállíttatni. 

 

hulla3

 

Ha az esettel kapcsolatban bárki információval rendelkezik, kérjük jelezze a Budakörnyéki Közterület-felügyeletnek: 

telefon: 06-23-535-710/107-es mellék

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Köszönjük, ha segítenek! Budakeszi összefog!

 

hulla4

 

Budakeszi Polgármesteri Hivatal, 

2092 Budakeszi, Fő utca 179  

+36 (23) 535-710/107  

kozbiztonsag@budakeszi.hu

Adatvédelmi tisztviselő:

Dr. Lojek Levente (Bovard Kft.; info@bovard.hu)

©2022 Budakörnyéki Közterület-felügyelet. Minden jog fenntartva!

Keresés